TJÄNSTER2018-12-18T13:39:15+00:00

DOFF DATA NÄT

NÄRPRODUCERAD INTERNETANSLUTNING

Vi är det lokala alternativet för fiberanslutning.
Snabb anslutning och övervakade tjänster möter behov till hem och företag. I fibernätet från Nybro Energi är vi nära.
Kom in  butiken och prata fiber över en kaffe eller slå oss en signal. Har Ni frågor om inkoppling eller Wifi – vi finns i Nybro för Er.
Besök oss gärna på vår sida om fiberanslutning.

ICENTREX

MODERN FÖRETAGSTELEFONI

Med telefoni som är utvecklad för en modern tid kan du enkelt svara, koppla och hänvisa vart du än är. Skulle alla medarbetare vara upptagna kan man enkelt koppla på ett externt call-center som svarar när du inte kan. Du behöver aldrig missa ett samtal igen.

iCentrex blev utnämnd till “Bäst i test 2014” enligt branschtidningen Telekomidag.

WATCHGUARD

BRANDVÄGG

Vill du har en problemfri anslutning till internet? Du ska du välja en brandvägg från oss. Vi levererar en av marknadens bästa brandväggar till ett förmånligt pris där ALLT ingår! Vi tar hand om allt från installation, drift och övervakning till ett fast pris.

  • Installation ingår
  • Alltid senaste firmware
  • Övervakning med rapportering
  • Vi sköter felanmälan
  • Ersättningsenhet utlånas vid eventuell maskinskada

FIBERSVETSNING

Vi utför svetsning av fiber.

SPAM

Har du någonsin fått ett SPAM? Det är ganska störande och kan även leda till att skadliga program kommer in i din dator. Med vår brandvägg behöver du inte stå ut med detta längre. Marknadsledande teknologi möjliggör säker epost!

VIRUS

Antivirus på datorn är för alla en självklarhet, så varför ska man ha en brandvägg med antivirus? Jo, det är viktigt eftersom skadlig kod kommer i olika former och vår brandvägg stoppar virusen innan de ens kommer till din dator. Ständigt uppdaterade signaturer från AVG och Trend Micro hjälper ditt antivirusprogram på datorn att hålla virusen borta.

VPN

Står för Virtual Private Network som tillhandahåller ett säkert nätverk, eller “tunnel” mellan två punkter som befinner sig på ett osäkert nätverk(internet). Du kan alltså koppla upp dig till kontoret eller koppla ihop två olika kontor, säkert och snabbt.